free online dating chicago

offline 1935 days
Vojko Maribor

Personal details

Name:Vojko
Age:63 years and 54 days
City:Maribor, Slovenia
Marital status:Single
Registration:01 January 2019
Zodiac Sign:Pisces
Languages:
Children:No children
Body:Slim
Weight:60 kg (132 lb)
Height:178 cm (5 ft 10 ins)
Eye color:Brown
Hair color:Dark Brown
Religion:Baptist
Education:High school
Job:Advogacia

dating websites reviews

V svetu je teško najti človeka,ki bi imel srce in dušo in mesebojno zaupanje! Ampak jaz sem utrujen, da sem sam.Moja duša je iskrena in moje srce je odprto za ljubezen!Poglej me v oči in videla mojo dušo in želim ljubiti.Želiš? Iščem žensko,s katero bi lahko v celoti sam uresničil v vseh vlogah in uresničil svoje divje domoišljije in ljubezen?Jaz bom tvoj dih I LOVE YOU bo vse,kar je zate! Ljubezen mi bo odprla pot naprej in najdem tvojo ranjeno srce!!

Hobbies:

Ljubim življenje svojih različnih oblikah,zato sem poskusil,da bi iz njega vse najboljše in koristno,pohodništvo,ribolov,nabiranje gob,kuhanje,peka na roštilu.kino itd.Pošlušam razno vrstno glazbo in gledanja tv.Rad se potepam po velikih trgovinah in si ogledujem modo.

Looking for:

Želim,da razjičem svoj svet in mi dovoliš,da pogledam na svet in življenje skozi moje oči.Pokaži mi ti pot do tvojega srca draga!Zveni,kot dobra ideja zate?Sem romantičen moški in iščem človeka,ki bo dal svojo ljubezen in svojo usodo!Mislim,da lahko tudi sanje uresničijo ljubezen in naše želje so lahko dovolj močne. Ti zame nisi samo ženska,kot vsaka druga ženska,poznam pot,do tvojega srca!Ti si moje življenje in zaradi tebe sem vesel.Si edina ženska,s katero,bi delil dobro in slabo in bi želel dočakati starost.

Partner age:

18-75

Partner children:

not important

« prev next »

Popular Cities:

Copyright © 2004-2024 Datingsite-Free.com All Rights Reserved. Site map | Articles | Contacts | Terms